International Conference on Social Innovation(ICSI)2016

Dimaklumkan bahawa Centre for the Initiation of Talent & Industrial Training (CITra) Universiti Malaya dan Institut Sosial Malaysia(ISM) akan menganjurkan persidangan bertajuk International Conference on Social Innovation(ICSI)2016 seperti butiran berikut :

Tarikh    : 22 – 23 November 2016
Tempat  : Institut Sosial Malaysia,Sungai Besi,KL
Tema     : Ideas,Knowledge,Sharing : Transforming Communities,Shaping Sustainable Societies

Persidangan ini bertujuan untuk mewujudkan perkongsian ilmu,maklumat dan pengalaman dalam bidang inovasi social.Ia bagi merealisasikan idea aktiviti inovasi untuk tujuan pembangunan social dan kebolehpasaran pelajar.

Sehubungan dengan itu,penganjur ingin menjemput tuan/puan dan beberapa orang ahli yang berminat dari organisasi tuan/puan untuk menyertai persidangan ini.Diharapkan tuan/puan dapat memberikan jawapan kehadiran kepada Secretariat Persidangan Antarabangsa Inovasi Sosial 2016 melalui emel This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. selewatnya pada 15 Ogos 2016.

Sekiranya pihak tuan/puan mempunyai sebarang pertanyaan berhubung dengan perkara ini,sila hubungi sekritariat ICSI 2016 di talian 03-79675410/5489.Tuan/puan juga boleh melayari laman web rasmi persidangan di alamat http://umconference.um.edu.my/icsi2016 untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut berkenaan dengan persidangan ini. 

 

ICSI2016